ТРАНСФЕРИ

Трансфери От/До Летища И Гранични Пунктове

Фирмата превозвач Детелина Дрита“ ЕООД притежава богат опит в обслужването на клиенти, използващи въздушен транспорт, като предлага на своите клиенти трансфери – превоз от и до летище.

Детелина Дрита ЕООД предлага вътрешни и външни трансфери:

Вътрешни трансфери:

Транспорт от/до всеки град и хотел до или от всяко летище в страната – гр. София(Терминал 1 и Терминал 2), гр. Пловдив (летище Крумово), гр. Бургас и гр. Варна.

Външни трансфери:

Транспорт от всеки град,хотел или летище в страната до или от летища в съседни държави (Гърция, Сърбия, Турция).

За по-далечни дестинации моля свържете се с нас за оферта.

Цените за трансферите се определят от желаното превозно средство,дестинацията и дали курсът ще бъде двупосочен или еднопосочен.

Превоз на пътници

Превоз на пътници в рамките на страната. Училищен туризъм, регионален туризъм и посещение на църкви, манастири, както и специализиран превоз

Международни превози

Превоз на пътници с професионален шофьор в чужбина. Бизнес транспорт, туризъм с посещения на забележителности и др

Трансфери

Трансфер от/до летища и гранични пунктове. Вътрешни трансфери до летищата Пловдив, София и Бургас.Както и външни трансфери до летищата Ататюрк, Събиха и др.

Рент-а-кар

Наем на коли, микробуси, ванове и минивани с цел превоз на пътници у нас или в чужбина, както и за специални мероприятия. Гъвкави цени на курс или на ден/час.

КОНТАКТИ

Централен офис и гараж:

с.Ягодово,бивш Стопански двор

Адрес за коренспонденция:

4000, Пловдив, ул. Вегетарианска № 14

+359 889 33 03 03

+359 878 55 05 05
+359 886 88 87 26

detelinadrita@mail.bg

„ДЕТЕЛИНА–ДРИТА“ ЕООД

осигурява незабравими пътувания благодарение на широка гама от автобуси, микробуси и леки автомобили /от 1 до 85 места/. Превозните средства са в отлично техническо състояние и се поддържат от висококвалифициран екип от професионалисти. Фирмата непрекъснато разширява и модернизира автопарка си, с цел повишаване нивото и качеството на обслужване на своите клиенти и бизнес партньори.