РЕНТ–А–КАР

Рент-А-Кар – Минивани, Коли, Лимузини И Др.

Детелина Дрита ЕООД предлага на своите клиенти да наемат градски или луксозен лек автомобил, микробус или автобус под наем.

Всяко едно от превозните средства (автомобил, микробус, миниван или автобус), които Детелина Дрита предлага за пътнически превози, може да бъде отдадена под наем на Нашите клиенти.

Туристическите автобуси, леки автомобили или микробуси могат да бъдат отдадени без или квалифициран, професионален шофьор, като фирмата подготвя всички необходими документи за пътуване у нас или в чужбина. В зависимост от нуждите, превозните средства могат да бъдат наети на дневна база или за определен курс.

Цената се формира в зависимост от класа на превозното средство и продължителността на услугата.

  •  Специални отстъпки за постоянни клиенти.

Моля,свържете се с нас за повече информация или запитване за конкретна услуга.

Превоз на пътници

Превоз на пътници в рамките на страната. Училищен туризъм, регионален туризъм и посещение на църкви, манастири, както и специализиран превоз

Международни превози

Превоз на пътници с професионален шофьор в чужбина. Бизнес транспорт, туризъм с посещения на забележителности и др

Трансфери

Трансфер от/до летища и гранични пунктове. Вътрешни трансфери до летищата Пловдив, София и Бургас.Както и външни трансфери до летищата Ататюрк, Събиха и др.

Рент-а-кар

Наем на коли, микробуси, ванове и минивани с цел превоз на пътници у нас или в чужбина, както и за специални мероприятия. Гъвкави цени на курс или на ден/час.

КОНТАКТИ

Централен офис и гараж:

с.Ягодово,бивш Стопански двор

Адрес за коренспонденция:

4000, Пловдив, ул. Вегетарианска № 14

+359 889 33 03 03

+359 878 55 05 05
+359 886 88 87 26

detelinadrita@mail.bg

„ДЕТЕЛИНА–ДРИТА“ ЕООД

осигурява незабравими пътувания благодарение на широка гама от автобуси, микробуси и леки автомобили /от 1 до 85 места/. Превозните средства са в отлично техническо състояние и се поддържат от висококвалифициран екип от професионалисти. Фирмата непрекъснато разширява и модернизира автопарка си, с цел повишаване нивото и качеството на обслужване на своите клиенти и бизнес партньори.