МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ

Детелина Дрита е един от водещите и най-опитни оператори за международни автобусни превози от страната в чужбина, като ежедневно предлага комфортни пътувания в повечето страни и европейски столици. Дългогодишният ни опит в дейноста гарантира сигурност на превоза, като нашите опитни шофьори познават европейските маршрути и водещи дестинации осигурявайки комфортно и спокойно пътуване без липса на удобства.

Детелина Дрита предоставя пълен пакет от услуги като – автобусни билети, застраховка на пътници, оформяне на визи, туристически пътувания с или без екскурзовод, даване под наем на автобуси и микробуси, както и предоставя билети на други превозвачи и на други видове транспорт (фериботи и самолет) в конкретната страна.

Нашата цел е да предоставим на пътника качествена услуга на автобусен превоз съчетана с разумна и конкурентна цена.

За да повишим качеството на туристически услуги, които предлагаме, постоянно подобряваме нивото на обслужване на клиенти, като разширяваме мрежата от маршрути и възможности за покупка на билети.

В ЗАВИСИМОСТ ОТ КЛАСА И ОБОРУДВАНЕТО НА АВТОБУСИТЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ СЛЕДНИТЕ УДОБСТВА НА БОРДА:

Мултимедийни устройства

Безплатен WiFi

Чай и кафе в автобусите

Удобни седалки

Захранване от всяка седалка

Климатик

WC

ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ Е ПРИОРИТЕТ ЗА НАС:

Професионални шофьори

Ограничена мобилност

Колани за безопасност

Съвременен флот

Система ABS

Превоз на пътници

Превоз на пътници в рамките на страната. Училищен туризъм, регионален туризъм и посещение на църкви, манастири, както и специализиран превоз

Международни превози

Превоз на пътници с професионален шофьор в чужбина. Бизнес транспорт, туризъм с посещения на забележителности и др

Трансфери

Трансфер от/до летища и гранични пунктове. Вътрешни трансфери до летищата Пловдив, София и Бургас.Както и външни трансфери до летищата Ататюрк, Събиха и др.

Рент-а-кар

Наем на коли, микробуси, ванове и минивани с цел превоз на пътници у нас или в чужбина, както и за специални мероприятия. Гъвкави цени на курс или на ден/час.

КОНТАКТИ

Централен офис и гараж:

с.Ягодово,бивш Стопански двор

Адрес за коренспонденция:

4000, Пловдив, ул. Вегетарианска № 14

+359 889 33 03 03

+359 878 55 05 05
+359 886 88 87 26

detelinadrita@mail.bg

„ДЕТЕЛИНА–ДРИТА“ ЕООД

осигурява незабравими пътувания благодарение на широка гама от автобуси, микробуси и леки автомобили /от 1 до 85 места/. Превозните средства са в отлично техническо състояние и се поддържат от висококвалифициран екип от професионалисти. Фирмата непрекъснато разширява и модернизира автопарка си, с цел повишаване нивото и качеството на обслужване на своите клиенти и бизнес партньори.