ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ В СТРАНАТА

Основното направление на „Детелина Дрита” ЕООД в транспортната ни дейност, е превозът на пътници в страната и чужбина. Разполагаме с нови луксозни автобуси, съответстващи на всички изисквания за безопасност, както и предлагащи най-новите технологии и удобства. Автобусите покриват всички европейски стандарти и гарантират бързо, безопасно и комфортно пътуване до повечето градове в България.
Автобусите са управлявани от опитни шофьори със съответната професионална квалификация.

Предлагаме широк спектър от услуги като – специализиран превоз по заявка, транспортни услуги за бизнес пътувания, ВИП събития, конференции,служебни срещи и други мероприятия.

Разполагаме с квалифицирани гидове и също така извършваме регионален туризъм и посещение на църкви, манастири, екологичен и спортен туризъм и др.

Също така Детелина Дрита извършва регулярен превоз на деца и ученици до учебно заведение и обратно, както и превоз на служители на фирми и организации от/до работното им място /специализиран превоз/.

 

Превоз на пътници

Превоз на пътници в рамките на страната. Училищен туризъм, регионален туризъм и посещение на църкви, манастири, както и специализиран превоз

Международни превози

Превоз на пътници с професионален шофьор в чужбина. Бизнес транспорт, туризъм с посещения на забележителности и др

Трансфери

Трансфер от/до летища и гранични пунктове. Вътрешни трансфери до летищата Пловдив, София и Бургас.Както и външни трансфери до летищата Ататюрк, Събиха и др.

Рент-а-кар

Наем на коли, микробуси, ванове и минивани с цел превоз на пътници у нас или в чужбина, както и за специални мероприятия. Гъвкави цени на курс или на ден/час.

КОНТАКТИ

Централен офис и гараж:

с.Ягодово,бивш Стопански двор

Адрес за коренспонденция:

4000, Пловдив, ул. Вегетарианска № 14

+359 889 33 03 03

+359 878 55 05 05
+359 886 88 87 26

detelinadrita@mail.bg

„ДЕТЕЛИНА–ДРИТА“ ЕООД

осигурява незабравими пътувания благодарение на широка гама от автобуси, микробуси и леки автомобили /от 1 до 85 места/. Превозните средства са в отлично техническо състояние и се поддържат от висококвалифициран екип от професионалисти. Фирмата непрекъснато разширява и модернизира автопарка си, с цел повишаване нивото и качеството на обслужване на своите клиенти и бизнес партньори.