ЗА НАС

„Детелина дрита“ еоод

Фирмата е основана през 1995 г. под наименованието ЕТ „Травелинг плежар” – И. Шаханов. От 2006 година насам е преименувана на „Детелина Дрита” ЕООД. Основната й дейност е осигуряване превоз на пътници/предлага туристически транспортни услуги/извършва транспортни туристически услуги/ с лицензирани и категоризирани транспортни средства в страната и чужбина. „Детелина Дрита” ЕООД предлага/осигурява на своите клиенти и бизнес партньори перфектно обслужване, максимално удобство, качество и коректност на предлаганите услуги на цени без конкуренция. Фирмата залага на удовлетворяване на най-високите изисквания, точност, лоялност и толерантност. Богатият опит в областта и професионално обслужване осигуряват атмосфера за удобно и безопасно пътуване.

„Детелина Дрита” ЕООД осигурява незабравими пътувания благодарение на широка гама от автобуси, микробуси и леки автомобили /от 1 до 85 места/. Превозните средства са в отлично техническо състояние и се поддържат от висококвалифициран екип от професионалисти. Фирмата непрекъснато разширява и модернизира автопарка си, с цел повишаване нивото и качеството на обслужване на своите клиенти и бизнес партньори.

Превоз на пътници

Превоз на пътници в рамките на страната. Училищен туризъм, регионален туризъм и посещение на църкви, манастири, както и специализиран превоз

Международни превози

Превоз на пътници с професионален шофьор в чужбина. Бизнес транспорт, туризъм с посещения на забележителности и др

Трансфери

Трансфер от/до летища и гранични пунктове. Вътрешни трансфери до летищата Пловдив, София и Бургас.Както и външни трансфери до летищата Ататюрк, Събиха и др.

Рент-а-кар

Наем на коли, микробуси, ванове и минивани с цел превоз на пътници у нас или в чужбина, както и за специални мероприятия. Гъвкави цени на курс или на ден/час.

КОНТАКТИ

Централен офис и гараж:

с.Ягодово,бивш Стопански двор

Адрес за коренспонденция:

4000, Пловдив, ул. Вегетарианска № 14

+359 889 33 03 03

+359 878 55 05 05
+359 886 88 87 26

detelinadrita@mail.bg

„ДЕТЕЛИНА–ДРИТА“ ЕООД

осигурява незабравими пътувания благодарение на широка гама от автобуси, микробуси и леки автомобили /от 1 до 85 места/. Превозните средства са в отлично техническо състояние и се поддържат от висококвалифициран екип от професионалисти. Фирмата непрекъснато разширява и модернизира автопарка си, с цел повишаване нивото и качеството на обслужване на своите клиенти и бизнес партньори.